headerphoto

Döden, Kärleken och Marknadens logik

Först byggde jag ett litet vindskydd och började ordna så jag kunde vara här allt längre. Förra sommaren och framför allt nu till våren, när marken torkat upp efter vintern, började jag bygga ett mindre hus. Jag ville inte störa de befintliga grunderna så jag har lagt mitt lilla hus en bit upp från sjön, huset syns då inte på håll. Jag kan å andra sidan se långt, se mellan de glesa träden ut mot sjön. Jag ville inte heller bo för nära berget. Berget kan bli väl tungt, det kommer liksom över mej, i synnerhet när det är gråväder.
Den så kallade marknaden är otrolig, hittar ständigt på nya grejer som vi kan använda våra pengar till, och man lånar och lånar och ser till att vi har pengar, i alla fall de flesta i vår rika värld.

................................................................................................................
I min andra bok Döden, Kärleken och Marknadens logik har huvudpersonen flyttat ut i skogen, flytt världen för att få ro. Han bygger sej ett hus, går i naturen, ser tillbaks på sitt liv. Gör också ett gravfynd. På sina vandringar möter han människor, tar del av deras erfarenheter och tankar. Kärleken är viktig, även döden. Genom samtalen försonar han sej med livet och människorna.

a

Boken

Du kan ladda ner "Döden, Kärleken och Marknadens logik" i PDF-format via följande länk:
Döden, Kärleken och Marknadens logik